Category: DEFAULT

Download Echt Als Echte Liefde - Zänph - Ego (CD) album flac mp3


2011
Label: Snack Rock Records - SRR 002 • Format: CD • Country: Netherlands • Genre: Pop • Style: Schlager
Echt Als Echte Liefde - Zänph - Ego (CD)

 · Maar als we dit deel van ons loslaten dat aanvoelt als “wij” – maar dat niet echt is – dan beginnen we het te beseffen wie we ECHT zijn zonder het Ego – een Ware Zelf dat vreugde kent, geluk en echte vooruitgang in ons leven zonder de verschrikkelijke draaimolen dat ons ego vasthield.

 · Echte liefde blijft bij je en als het goed is, de persoon in kwestie ook. Echte liefde is niet vanzelfsprekend. Je vindt het niet regelmatig en dat laat zien hoe echt en origineel het is. 21 signalen van echte liefde 1. Wanneer je iets ziet denk je er niet over na of jij het leuk vindt / Estimated Reading Time: 4 mins.

 · Voorwaarlijke liefde Ik ben met een vriend in discussie of voorwaardelijke liefde echte liefde is. Op zijn verzoek schrijf ik deze column. Voorwaardelijke liefde impliceert voor mij dat de liefde er is zolang aan alle bewuste en onbewuste voorwaarden wordt voldaan. 'Als je mij lief vindt, houd ik ook van jou.' Dat klinkt in mijn oren nogal ego-achtig. Toch is dit de soort liefde die ook ik.

Echte liefde, bestaat het echt? Echte liefde bestaat en vandaag zou ik het leuk vinden, om met jou over deze liefde te praten. Gewoon omdat ik denk dat jij echte liefde mag ervaren en je deze volledig mag toe-eigenen. Jij bent namelijk een prachtig exemplaar van het menselijk ras.

Albums où se trouve la chanson Echt als echte liefde.


Torpid - Bulkhaud (CDr) New Attitude - Various - Beverly Hills Cop (Music From The Motion Picture Soundtrack) (Vinyl, LP) Fallen Decadency - The Black Rose Phantoms - Among Dead Men (CD, Album)
Author: Kezshura

2 thoughts on “Echt Als Echte Liefde - Zänph - Ego (CD)

  1. Echte liefde verdwijnt niet. Als iemand zegt: “Ik houd niet meer van je.” Dan betekent dat eigenlijk: “Ik heb nooit echt van je gehouden.” Dus ook een scheiding kan een teken van liefde zijn: als je van iemand houdt, laat het dan los. Elkaar loslaten is ook liefde – zelfs als dat betekent dat je je ware liefde Estimated Reading Time: 5 mins.

  2.  · Als het echte liefde is, dan is hij er altijd voor je. En misschien juist nog wel meer op die momenten. Dus hij zet zijn enorme ego even aan de kant en praat het uit. Of geeft je zelfs gelijk als dat nodig is. Je hebt heel snel door of iemand meer in eigen belang denkt of echt onvoorwaardelijke echte liefde voelt voor ted Reading Time: 6 mins.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *